MARJOLEIN KOOY
Klassieke massage / ontspanningsmassage

Door kennis en ervaring heeft de massagetechniek van Marjolein Kooy zich steeds verder ontwikkelt. Waar eerst verschillende soorten massages aan werden geboden waar je uit kon kiezen staat intussen nu voorop wat u nodig heeft. Dat kan aangegeven worden voor de massage maar kan ook tijdens de massage ontdekt worden. De massage richt zich vooral op ontspanning, met extra aandacht voor de 'knopen' in het lichaam, de plaatsen waar spanning en stress zich opbouwen.

In de ontspannen sfeer van de massagepraktijk wordt je al liggend op de tafel van top tot teen gemasseerd. Er is muziek, al naar gelang de behoefte. Je mag wegdromen op muziek terwijl je de massage ondergaat. Er is altijd ruimte om iets te zeggen of te vragen, dat staat vrij. De muziek, speciale aandacht voor het lichaam, de ontspannen sfeer en openheid die kenmerkend is voor de massage aan huis bij Marjolein Kooy maakt dat je je nadien verfrist en verkwikt voelt, iets wat nog dagen nadien aanhoudt.

Tijdens deze massage worden milde en wat meer intensieve massagetechnieken afwisselend toegepast: milde knedingen uit de klassiek massage, lange rustige strijkingen uit de ayurvedische massage en zachte rekkingen en strekkingen uit de shiatsu massage. Ook wordt gebruik gemaakt van Hot Stones. De warmte van deze stenen dringt diep door in de spieren. In combinatie met de massage hebben deze een weldadige en vitaliserende uitwerking op het lichaam.

Marjolein maakt gebruik van verschillende oliën, afhankelijk van de behoefte. De essentiële oliën op biologische basis (Alqvimia / Weleda) dragen bij aan rust en ontspanning op fysiek en geestelijk niveau.